Bedrijfswagen verkopen

Bezit u een van de best verkochte tweedehands vrachtwagens?  Opkoper bedrijfswagens kan u hierbij helpen.  De bedrijfsvoertuigenindustrie is booming, met meer kopers die op zoek zijn naar vrachtwagens en bestelwagens voor hun vloot of kleine bedrijven. Aangezien de industrie te maken heeft met een voortdurend voorraadtekort, zijn deze kopers geïnteresseerd in het kopen van gebruikte vrachtwagens die de klus net zo goed kunnen klaren als nieuwe. De populairste particuliere aanbiedingen op Bedrijfswagen verkopenomvatten zelfs modellen van 2006 tot 2015, wat aangeeft dat kopers meer dan bereid zijn om een betrouwbare gebruikte truck te overwegen in plaats van te wachten tot een gloednieuw model beschikbaar komt.

Bedrijfswagen verkopen

Heeft u al overwogen om uw werkvoertuig dat u niet meer zo vaak gebruikt te verkopen? Er zou meer vraag naar kunnen zijn dan u denkt, wat betekent dat u uw voertuig in winst kunt omzetten. Om u te helpen heeft Bedrijfswagen verkopen de best verkopende gebruikte trucks op onze marktplaats ingedeeld per categorie, merk en model.

Meest verkochte tweedehands vrachtwagencategorieën

1. Vrachtwagen

Vrachtwagens, ook bekend als rechte vrachtwagens, zijn een populair type particuliere aanbieding op de marktplaats. Ze ontlenen hun naam aan de doosvormige laadbak achter de cabine. Vrachtwagens in box zijn populair omwille van hun operationele veelzijdigheid. Deze voertuigen kunnen worden gebruikt voor verschillende soorten leveringen, samen met residentiële en commerciële verhuizingen.

Met Bedrijfswagen verkopen kunt u de klasse van uw bakwagen specificeren wanneer u op onze marktplaats verkoopt. Shoppers zullen gemakkelijk de lichte, middelzware of zware truck kunnen vinden die het beste bij hun behoeften past. Bestelwagens en kubuswagens vallen ook onder de categorie bakwagens.

bedrijfswagen verkopen

Kiepwagen

Een dumptruck is een zwaar voertuig dat wordt gebruikt om materialen zoals grind, vuil, zand en afval te vervoeren. De laadvloer van een dumptruck kan gemakkelijk grote hoeveelheden los materiaal vervoeren, terwijl de hydraulica de laadvloer onder een hoek kan optillen om de lading weg te gooien. Bestuurders kunnen dumptrucks zowel op als naast de snelweg gebruiken. In feite zijn deze trucks het meest te vinden op bouw- of mijnbouwplaatsen.

U kunt een lichte tot zware dumptruck te koop aanbieden op onze marktplaats, evenals alleen een kiepbak of dumptrailer.

Sleepwagen

Een sleeper truck is een conventionele cabine met een handige slaapruimte aan de achterkant van een bestuurderscabine. Deze worden meestal gebruikt door lange-afstandsvrachtwagenchauffeurs die bij wet verplicht zijn om rustperiodes te krijgen wanneer ze meerdere dagen of weken achter elkaar onderweg zijn.

De slaapzones in deze heavy-duty big rigs hebben een bescheiden, maar comfortabele, ruimte voor een matras, kasten en overhead opslag, een eethoek of bijzettafel, en andere voorzieningen, afhankelijk van de grootte van de truck.

Vrachtwagen

Er zijn verschillende soorten bedrijfswagens die de efficiëntie van een bedrijf kunnen verbeteren. Deze bedrijfsvoertuigen hebben handige compartimenten om gereedschap en voorraden in op te bergen en kunnen voor van alles worden gebruikt, van openbare werken en het onderhoud van elektrische leidingen tot het vervoeren van omgezaagde bomen en mulch.

Bedrijfswagens zijn er in een reeks carrosseriestijlen waar klanten van Bedrijfswagen verkopen naar op zoek zijn, waaronder:

Service laadbak
Kraanopbouw
Gesloten opbouw
Kiepbak
Landschap laadbak


Dieplader

Een dieplader is een lange, open aanhanger die wordt gebruikt om zware of extra grote ladingen te vervoeren. Omdat er geen dak is, kunt u meestal een hogere lading plaatsen dan met een gesloten laadbak. Flatbed trucks zijn gemakkelijk te laden met behulp van een vorkheftruck of andere hefapparatuur.

Flatbed trucks zijn een favoriete keuze voor een aantal industrieën en trucking-gerelateerde banen. Deze voertuigen worden meestal gebruikt voor het vervoer van bouwmaterialen, zware apparatuur, boomstammen, en andere voertuigen. Flatbed trucks, carrosserieën en aanhangwagens kunnen allemaal worden vermeld op Bedrijfswagen verkopen.

Meest verkochte tweedehands vrachtwagenmerken


1. Ford

Als u een Ford bedrijfsvoertuig bezit, begrijpt u hoe deze duurzame vrachtwagens en bestelwagens het vervullen van uw dagelijkse taken gemakkelijker kunnen maken. Bedrijfswagen verkopen shoppers hebben Ford tot ons meest gezochte tweedehands vrachtwagenmerk gemaakt, waarbij ze winkelen voor alles van robuuste pick-ups tot aangepaste bestelwagens.

2. International

Als merk is International toegewijd om prioriteit te geven aan de wensen van de commerciële chauffeurs. Daarom vertrouwen fleetowners erop dat International trucks elke klus aankunnen en de chauffeurs veilig en comfortabel houden.

3. Freightliner

Freightliner blijft innovatieve technologie en functies leveren om de betrouwbaarheid en efficiëntie van zijn vrachtwagens voor de komende jaren te garanderen. Het merk heeft zijn reeks voertuigen uitgebreid met vrachtwagens die op aardgas rijden en elektrische vrachtwagens.

4. Chevrolet

Chevrolet is het meest bekend voor de best-in-class pick-up trucks van het merk. Deze pick-ups hebben al decennia lang prijzen gewonnen in de industrie, waaronder de beste restwaarde door Kelley Blue Book voor de Silverado. Chevy produceert ook utility trucks, box trucks en cargo vans waar onze shoppers naar op zoek zijn.


5. Peterbilt

Peterbilt produceert middelzware vrachtwagens voor de weg en het beroepsgoederenvervoer die zowel robuust als betrouwbaar zijn. Dankzij vakmanschap van hoge kwaliteit en doelgerichte innovatie leveren deze commerciële trucks opmerkelijke prestaties, zelfs als de sleutels van eigenaar veranderen.

Meest verkochte tweedehands vrachtwagen modellen


1. Ford F-550

Bedrijfswagen verkopenbest verkopende privé genoteerde gebruikte truck model is de Ford F-550. Als u deze veelzijdige chassis cabine bezit, kunt u deze op onze marktplaats aanbieden, of u nu een service utility body of een bucket truck body heeft.

2. Ford F-450

Net als de best verkochte F-550, kan de Ford F-450 chassis cabine een reeks van carrosserie stijlen omvatten om elke klus aan te kunnen. De F-450 is ook nek aan nek met de F-550 als het gaat om specs, die een koper meer opties zou kunnen geven.

3. Freightliner M2 106

Freightliner’s business class M2 106 is de ultieme professionele truck. Of u nu de truck of de trekker op de lijst zet, dit voertuig kan een reeks carrosseriestijlen en op het chassis gemonteerde apparatuur ondersteunen.

4. Internationale 4300

International’s 4300 model maakt deel uit van de DuraStar-serie. Kopers zoeken deze middelzware truck vanwege zijn aanpassingsvermogen en zijn vermogen om alles aan te kunnen, van slepen en dumpen tot oppikken en afleveren.

5. Ford F-350

Een ander model met chassis cabine van Ford is de Ford F-350. In vergelijking met de F-450 en F-550 heeft deze truck een iets kleinere beschikbare motor. Als u een Ford F-350 te koop heeft, kunt u shoppers aantrekken die op zoek zijn naar een voertuig vergelijkbaar met de F-450 of F-550.

Zoals u kunt zien, zijn shoppers op Bedrijfswagen verkopen op zoek naar een verscheidenheid aan gebruikte werkvoertuigen, variërend in grootte, merk, model, en beroep. Als u een van deze best verkopende particuliere vermelde gebruikte vrachtwagens hebt die u niet gebruikt, bied uw eenheid dan aan op de online marktplaats van Bedrijfswagen verkopen. Er zijn kopers in het hele land die op zoek zijn naar tweedehands bedrijfsvoertuigen, en de uwe zou hun potentiële aankoop kunnen zijn.

Voor meer informatie over het verkopen van een voertuig op Bedrijfswagen verkopen, lees ons vorige artikel. En als u klaar bent om uw vrachtwagen of bestelwagen op de markt te brengen, bezoek dan Bedrijfswagen verkopenen ga vandaag nog aan de slag. Gebruik de promo code SELL25 om 25% korting te krijgen op uw advertentie vanaf nu tot het einde van het jaar.

About the Author

Deze vind je misschien ook leuk