Auto verkopen tips

Alle ouders willen het beste voor hun kinderen. Zodra ze een tienerbestuurder worden, wil je dat ze veilig en beschermd zijn terwijl ze de wereld in rijden. Wanneer u een auto koopt, wilt u er zeker van zijn dat u over de nieuwste veiligheidstechnologie beschikt om uw tienerbestuurder te beschermen, maar voor de meeste ouders is het kopen van een nieuwe auto voor hun tiener onbereikbaar. Meer via wij kopen auto’s

Wie heeft de studie gedaan?

Er zijn veel gebruikte auto’s, veel betaalbaarder, die zijn uitgerust met enkele van de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen om uw tiener te beschermen. Car and Driver heeft een onderzoek gedaan naar de meest essentiële veiligheidsopties van een voertuig. Nadat ze het onderzoek hadden voltooid, hebben ze de onderstaande lijst samengesteld om u te helpen een veilig en betrouwbaar voertuig te vinden om uw tiener te beschermen.

Gidsen en bronnen die u moet lezen Hoe een nieuwe auto te kopen onder de fabrieksfactuurprijs – De echte dealerkosten en de fabrieksfactuurprijs zijn niet hetzelfde … de dealerkosten kunnen veel lager zijn. Bereken een Fair Profit New Car-aanbieding – Hoe u een fair profit-aanbieding voor een nieuwe auto kunt berekenen. Hoe een nieuwe auto online te kopen –

Weet u niet waar u moet beginnen? Mijn stapsgewijze handleiding voor het online kopen van een nieuwe auto.

Wat maakt een voertuig veilig voor een tienerbestuurder?

  • Front-, zij- en gordijnairbags – Frontairbags werden verplicht in 1999. Zij- en gordijnairbags zijn essentiële veiligheidsitems tijdens een aanrijding van opzij. Ze beschermen niet alleen passagiers tegen stoten en rondvliegend glas, maar ze kunnen er ook voor zorgen dat de passagiers tijdens een ongeval niet uit het voertuig worden geslingerd.
  • Electronic Stability Control (ESC) – ESC is een geautomatiseerde technologie die de stabiliteit van een voertuig verbetert door verlies van tractie te detecteren en te verminderen. Voertuigen die zijn uitgerust met ESC hebben ook antiblokkeerremmen en hoogstwaarschijnlijk tractiecontrole. Vanaf 2012 werd het verplicht om voertuigen te voorzien van ESC, maar de meeste fabrikanten namen het eerder op als standaarduitrusting.
  • Grootte en gewicht van het voertuig – Het gerucht is: “hoe groter hoe beter.” Je wilt echter niet te groot gaan. Grootte en gewicht spelen een belangrijke rol bij de veiligheid, de aanbevolen voertuiggrootte is een middelgrote of grotere sedan. Deze zijn beter voor tieners in plaats van zeer grote SUV’s of pick-up trucks omdat het zwaartepunt lager is en ze een betere stabiliteit bieden voor het uitvoeren van noodmanoeuvres.
  • Rijdt goed – Het voertuig mag niet te snel of te langzaam zijn, een goede remafstand hebben en goed kunnen rijden in noodsituaties.

In plaats van je tienerbestuurder dit weekend je auto te laten lenen, kun je jezelf geruststellen, wetende dat ze een van de aanbevolen voertuigen van deze lijst besturen.

Veilige en betrouwbare auto’s die u kunt kopen onder $ 10.000

Uit gegevens van de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) en het Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) blijkt dat deze voertuigen het veiligst en betrouwbaarst zijn voor tieners en andere beginnende bestuurders.

Prijsopgaven auto

Gebruik mijn aanbevolen tools om de beste deals in uw omgeving te vinden.

Vind de dealer met de laagste prijs en bespaar.  Wanneer dealers strijden = U WIN!

Een auto kopen?

Als u overweegt een tweedehands voertuig aan te schaffen voor uw tienerbestuurder, raad ik u aan gratis online verwijzingsservices zoals Ryde Shopper en Motor Trend te gebruiken . Deze diensten zullen u vertellen wat anderen betalen voor het voertuig dat u overweegt in uw omgeving en welke dealers de grootste kortingen geven.

About the Author

Deze vind je misschien ook leuk